Aderă  |  
Carta 4metal  |  
Rólunk  |  Pagina Principală  |  Galerii Foto  |  Aderă  
CAUTĂ
avansat
Rólunk
Alapítás éve:
Compania 4metal a fost înfiinţată în anul 2004.
Cégfilozófia:
4metal a fost înfiinţată cu scopul de a asocia şi promova companiile din sectorul prelucrării metalului. Scopul principal al activităţii este acela de a ajuta în obţinerea de noi clienţi şi de a furniza unelte care facilitează activitatea zilnică.
Elérhetőség:
Platforma noastră este disponibilă pe Internet în 13 ţări în limbile naţionale. În afara Poloniei 4metal are sedii în Germania şi Cehia care ajută la stabilirea de contacte.
Tevékenységünk:
Platforma 4metal a devenit numărul 1. în rândul portalelor din sector. Acest lucru a devenit posibil datorită implicării intense în promovarea platformei pe internet. An după an 4metal participă la numeroase târguri naţionale şi internaţionale. Colaborăm cu numeroase reviste de specialitate pentru a face cunoscute publicaţiile de presă potenţialilor agenţi de reclamă.
Pentru a face cunoscut sectorul colaborăm cu instituţiile de învăţământ.
Pe lângă acestea în februarie 2012 am lansat pe piaţă o revistă pe suport de hârtie, care este distribuită în rândul membrilor noştri şi al companiilor care apelează la serviciile companiilor din sectorul prelucrării de metale.
Látogatás száma:
Vizualizarea portalelor noastre este de aproximativ 100 mii de vizite lunar. Site-ul www.4metal.pl este pe locul 3 din rândul a 5 000 de companii din categoria ebusiness conform rankingului companiei stat24.
ügyfeleink mondták rólunk:
80 vélemény van rólunk.
Tomasz Lenart:
ZAKŁAD MECHANICZNY MARBO KATARZYNA LENART 
"Foarte bine că în sfârşit a fost înfiinţat un portal de sector care permite căutarea atât de clienţi cât şi de angajaţi. "
Krzysztof Przybylski:
LASERSTAR SP. Z O. O. SP. K. 
"4metal pentru sectorul prelucrării de metal este ceva extraordinar. Transmite informaţii despre evenimente, tehnologii, companii, materiale şi maşini. Se poate observa că angajaţii companiei sunt specialişti familiari cu chestiunile tehnice."
Paweł Wojtarek:
INVESTMENT GROUP SP. Z O.O. 
"Deoarece credem că „viitorul constă în relaţii“ ne depunem activ silinţa de a căuta parteneri importanţi, care pot să ne ajute în realizarea misiunii şi a obiectivelor de afaceri. De aici reiese conceptul de colaborare cu organizaţii şi parteneri economici importanţi precum 4metal, a căror rol în domeniul creării pieţei cu greu poate fi subestimat."
77 vélemény marad. Jelezze a következőket...
 
0.68839 sek   www.4metal.com   www.4metal.pl   www.4metal.cz   www.4metal.de   www.4metal.at   www.4metal.ch   www.4metal.ru